söndag 10 april 2011

Mercedes-Benz debuterar tablett-förpackning A-klass koncept

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/mercedes-benz-debuts-tablet-packing-a-class-concept/:
Som förtjust som vi är i A-klass , har det aldrig varit det snyggaste Benz i gäng, men med införandet av de nya A-Klass koncept, det ser ut att snart kan förändras. En av bilens designers beskriver det bland annat som sexig, uttrycksfullt och vackert bildade, och även om vi skulle inte gå riktigt så långt, vi måste säga att det är inte så pjåkig. Bilen sport vissa intressanta att titta LED-strålkastare och en inverterad nät grill på utsidan, och på insidan är det packning en ganska futuristisk display, komplett med ett bindestreck monterade tablett och ser ut att bli en iPhone sticker ut från mittkonsolen. Nu finns det ingen garanti för att denna sak kommer att få E-Cell behandling, eller att alla klockor och visselpipor kommer att göra det till produktion, men för nu, det ser ut att bli en ganska snygg uppgradering. För mer Mercedes-Benz ögongodis, kolla in galleriet nedan.

Mercedes-Benz debuterar tablett-förpackning A-klass begrepp som ursprungligen dök upp på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 00:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Autoblog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar