söndag 10 april 2011

Robotics meriter badge blir officiell inom Boy Scouts of America, godkänner Wall-E med eftertryck

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/robotics-merit-badge-gets-official-within-boy-scouts-of-america/:
Yours vet riktigt exakt hur bestäms måste man vara för att uppnå ära Eagle Scout, men det börjar bli en fan av mycket lättare för de mer moderna avkomma av denna värld. Denna månad förra året såg vi TV-spel meriter emblem SVASSA i att göra alla de andra verkar otillräckliga, och nu finns det ännu en som sannolikt kommer att ha din nörd-of-a-barn clamoring att passa upp i blått eller brunt . Den Robotics meriter märket var bara det officiellt inom Boy Scouts of America, som faller bra in i en sekt som främjar vetenskap, teknik, teknik och matematik. Tjänstemännen har enligt uppgift väntar några 10.000-tal av landets 2.700 tusen scouter att tjäna detta märke inom de närmaste tolv månaderna, med de som väljer att göra det som krävs för att "designa och bygga en robot samtidigt lära om roboten rörelse, sensorer och programmering." Tack och lov för blivande Ben Heckendorns , vi veta att "även några video spelkontroller kan betraktas som robotar," bevisar att vi bara ett steg i tro från en bona fide Hacking badge. Hej, vill de att vi vara beredda, eller hur?

Robotics meriter badge blir officiell inom Boy Scouts of America,-E godkänner Wall eftertryck ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 08:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NASA | källa Boy Scouts of America [PDF] | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar