söndag 10 april 2011

Teater ägare redo att kämpa över $ 30, 60-dagars fönster VOD-filmer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/09/theater-owners-ready-to-fight-over-30-60-day-window-vod-movies/:
Även om vi inte precis bråttom att spendera $ 30 vardera på 60-dagars försenad hyrfilmer , ägare är teater ganska upprörd över hela bidraget video-on-demand plan tydligen skjuts av Warner, Sony, Fox och Universal. De mest aktiva invändningen hittills verkar vara AMC teatrar, som tillkännagavs i går (pressmeddelande efter rasten) skulle det anmäla studios att man planerar att "anpassa sin ekonomiska modell" när det gäller filmer på väg till p-VOD. Vad den vill är sannolikt en större del av intäkterna och även en heads-up om vilka filmer kommer att få den tidigare utgåvor. Rival teater kedjor Regal och Cinemark har redan uttryckt planer på att skära marknadsföring och skärmar för filmer på väg till p-VOD, men utan officiella tillkännagivandet är det fortfarande inte klart vilka filmer de kommer att bli. Naturligtvis skära ner promo och skärmar skär in i teaterns egna inkomster, så vi anser att detta är en annan väntande spelet och vänta och se vem som blinkar först. (Tips: det kommer inte att vara oss - vi skulle inte betala $ 30 för att titta på The justering presidiet på Mars, mycket mindre i våra egna vardagsrum på DirecTV, Vudu eller Comcast .)

Fortsätt läsa Theater ägare redo att slåss över $ 30, 60-dagars fönster VOD-filmer

Teater ägare redo att kämpa över $ 30, 60-dagars fönster VOD-filmer publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 9 April 2011 20:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AMC Teatrar | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar