söndag 10 april 2011

RIM BlackBerry betaversioner Mobile Conferencing, gör din chef att gå sin egen concalls

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/rim-betas-blackberry-mobile-conferencing-allows-your-boss-to-jo/:
Färska till BlackBerry Beta Zone portal har RIM BlackBerry infört Mobile Conferencing, en app för att ta (skenbart) mysterium att gå med ett konferenssamtal - med följden att de jobben för många verkställande assistenter i fara. Schemalagda telefonmöten möten skjuts till en anställds telefon automatiskt blockerar tid i kalendern. När det är samarbete gången är alla deltagare påminns med en praktisk "gå nu" som automatiskt ringer till värd konferenser - komplett med koder och allt. Om ditt samtal tappas uppringning tillbaka i är bara ytterligare ett klick bort. Ja, vi vet att du bör redan vara chef, men om din kan inte räkna detta ett ut, gärna börja ordna det hörnet kontor i bakhuvudet.

RIM BlackBerry betaversioner Mobile Conferencing, gör din chef att gå sin egen concalls ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 11:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa BlackBerry Beta Zone | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar