söndag 10 april 2011

Nya Symbian UI stjärnor i drog promo VID, tar tre UK för en hisnande spin

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/nokia-x7-stars-in-pulled-promo-vid-takes-three-uk-for-a-dizzyin/:

Något är på gång i Esbo, och YouTube bara gav oss en mycket god uppfattning om vad det kan vara - med endast två dagar kvar innan Nokias London tillkännagivande , nya Symbian UI är en poppar upp i PR-videor tillsammans med eleganta X7 och stilfulla E6 . Tyvärr tre sådana filmer är alla listade som privata nu, men vi lyckades nab en rätt innan det blev konserver, demonstrerar en förbättrad Symbian med mjuk rullning som följer ett finger, en webbläsare påstås tre gånger snabbare och ett porträtt QWERTY-tangentbord - ja - Alla tillstånd av ett tre brittiska representant. Hitta de återstående två (för närvarande inaktiv) videor efter pausen, och låt oss veta om du ser dem vakna från kryo-sömn, tack!

Fortsätt läsa Ny Symbian UI stjärnor i drog promo VID, tar tre UK för en hisnande spin

Nya Symbian UI stjärnor i drog promo VID, tar tre UK för en svindlande spin publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 15:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mobiflip.de , Nokia Blog | källa YouTube | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar