tisdag 24 maj 2011

Acers 10-tums Oak Trail tablet kör Android 3,0 ryktas för juli leverans

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/24/acers-10-inch-oak-trail-tablet-running-android-3-0-rumored-for/:
Paul Otellini berättade redan oss att vi skulle få se nya Android tablets kör Intel kisel på Computex. Nu DigiTimes citerar löst lipped uppströms komponenttillverkare som hävdar att Acer är att lansera sin 10-tums Android 3,0 tablet bygger på Intels Ek Trail-plattform i juli. Mind du som är detaljhandeln datum, vilket gör 31 maj avspark för Computex den perfekta evenemanget för att visa den obeväpnade Android tablet för första gången offentligt. Naturligtvis var Acer tidigt med sitt Android-baserade netbook tillbaka under 2009 så det är ingen överraskning att se företaget med ett annat Google först under 2011. Och verkligen, utan en lämplig Microsoft tablet OS tillgänglig fram till 2012 , kan du satsa att Intel kommer att bli att trycka på Honeycomb porten till x86 hårt under de kommande månaderna med riggar från Lenovo och ASUS också tippas av DigiTimes. Åh, och för vad det är värt, taiwanesiska ryktet rag också säger att Acer är "utvärdering" en ek Trail med MeeGo tablet. Vilken version , undrar vi?

Acers 10-tums Oak Trail tablet kör Android 3,0 ryktas för juli leverans ursprungligen visades på Engadget på Tis, 24 Maj 2011 06:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigiTimes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar