tisdag 24 maj 2011

AMD Llano quad-core APU och Zambezi okta-core processorer få priser, det tidigare noterade inuti en HP dv6

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/24/amd-llano-quad-core-apus-and-zambezi-octa-core-cpus-get-priced/:
Förväxla inte den relativa tystnaden från AMD på APU fronten för inaktivitet. Ända sedan tillkännager första leveransen av Llano Accelerated Processing Unit i april, företagets det arbetat bakom kulisserna för att ramp upp tillgänglighet till OEM, och någonstans längs leveranskedjan en nådig själ har funnit vem som läckt huvuddelen prissättningen för dessa marker. Den nya quad-core A-serien processorer börjar på $ 110 för en A6-3450 och max upp till $ 170 för en A8-3550P, men det finns också nämner okta-core FX-processorer, som kommer att väga på $ 320 A bit och sägs konkurrera med Intels 3,4 GHz Core i7-2600K . De senare är byggd kring AMD: s Bulldozer moduler (där en modul räknas för två kärnor) och se till vara manifestationen av bolagets Zambezi processorer , vilket kan komma utan en integrerad grafikprocessor som finns på Llano och resten av AMDs Fusion linje .

Bara för att vässa aptit längre, även vi kommer har över en HP dv6 på en obskyr tysk detaljhandel webbplats, som erbjuder en 1,6 GHz A6-3410MX APU, 6 GB RAM, och en högst rimlig € 590 pris. Det finns naturligtvis inget utlovade leveransdatum, men detta bör vara det första av många sådana framträdanden under de närmaste dagarna när vi bygger upp mot Computex 2011. Något säger oss att AMD kommer inte att hålla tillbaka när Taipei Electronics Show kommer igång.

[Tack, Shashwat och Vygantas]

AMD Llano quad-core APU och Zambezi okta-core processorer få priser, det tidigare noterade inuti en HP dv6 ursprungligen visades på Engadget tor, 24 maj, 2011 04:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WCCF Tech , MyDrivers | källa DigiTimes , Passiontec.de |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar