tisdag 24 maj 2011

Dell nyfiket saknas Windows Phone "Mango" hårdvara partner listan, säger Microsofts håll ögonen "

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/24/dell-curiously-missing-from-windows-phone-mango-hardware-partn/:
Microsoft i morse la Acer, Fujitsu och ZTE sin stabila av Windows Phone hårdvara partner, men titta på den bilden ovan och du hittar ett namn saknas. Ja, Michael Dell efternamn en anmärkningsvärd frånvaro från gruppen av Mango tillverkare, som fick oss att nå ut till någon som har ansvaret att se vad som är vad. En Microsoft rep informerade oss om att företaget inte har något att meddela på den fronten i dagsläget, men uppmanade oss att "stay tuned", vad nu det kan betyda. Om ni undrar var Nokia är, fret inte, det är fortfarande mycket i Microsofts framtidsplaner , bara fick den ett separat omnämnande. Som till Dell? Inte ett pip i hela Keynote. Detta kommer bara en dag efter en Wall Street Journal artikeln nämns Dells avsikt att minska sin närvaro på konsumentmarknaden och fokusera på sin verksamhet för företagsväxlar styrkor - skulle en nedläggning av Windows Phone vara en av dessa steg?

Dell nyfiket saknas Windows Phone "Mango" hårdvara partner listan, säger Microsofts stay tuned " ursprungligen dök upp på Engadget tor, 24 maj 2011 11:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar