tisdag 24 maj 2011

Airplay för Windows Media Center gör precis vad ni tänker det gör

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/24/airplay-for-windows-media-center-does-exactly-what-youre-thinki/:
Detta är inte första gången Windows har blivit inbjuden till airplay partiet, men Thomas Pleasance s Airplay för Windows Media Center Addin verkar redan vara en av de smidigare kombinationer vi har sett och det är fortfarande i beta. Inte överraskande, den gör vad namnet säger, så efter att ha installerat Apples Bonjour-tjänsten och den fria klienten på din Media Center PC bör du kunna strömma video eller bilder till den (det finns inget stöd för musik ännu) från en IPAD eller iPhone med en enkelt klick. den digitala livsstilen har redan fått en snabb praktisk med app och fick det att fungera smidigt som framgått ovan, kontrollera att ut för mer information eller slå källan länk för att ladda ner nödvändig programvara för att få allt att fungera.

Airplay för Windows Media Center gör precis vad du tänker det gör ursprungligen dök upp på Engadget tor, 24 maj 2011 03:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ThomasPleasance.com | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar