tisdag 24 maj 2011

Firefox 5 beta anländer för skrivbordet och Android

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/EOcg73mfIWI/firefox-5-beta-arrives-for-desktop-and-android.ars:

Mozilla har meddelat att det finns de första Firefox 5 betaversion för Windows, Linux, Mac OS X och Android. Den nya stationära versionen innehåller en inbyggd release kanal växlare och stöd för CSS-animeringar. Den nya mobila versionen innehåller stöd för Do Not spårhuvudet och en rad andra förbättringar.

Mozilla övergår till att ett högre tempo utveckling modell med kortare cykler mellan större utgåvor. Organisationen strävar efter att leverera ytterligare tre större uppdateringar i år, vilket innebär att Firefox version nummer 7 från slutet av 2011. För att klara av mer iterativa strategin Release Management, har Mozilla upprättat ett system med release "kanaler" genom vilken nya förbättringar kommer flöda innan de anländer till en stabil utgåva. Det är ett liknande tillvägagångssätt som redan använts framgångsrikt av Google för dess Chrome webbläsare.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar