tisdag 24 maj 2011

Barnes & Noble säljer skrymslen för $ 99 på eBay

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/24/barnes-and-noble-selling-new-nooks-for-99-on-ebay/:
Vad gör du just innan du bestämmer dig för att uppgradera din gamla mobil med lite nya hotness? Du säljer den gamla grejer på eBay, eller hur? Tja, N inte B & verkar ha någon bättre idéer än du som det började erbjuda sina klassiska Nook läsplatta för $ 99 på auktion på platsen, underskred sitt eget pris av $ 50 . Detta är det WiFi-bara dual-screen enhet, som ni kanske förmoda, inte färgen tablet som blivit trampade farligt nära att bli en fullfjädrad Android skiffer. Om du är en E Ink regeringstrogna på en budget, kan det vara precis den möjlighet som ni har väntat på, men skyll inte på oss om Barnes & Noble kommer upp med en finare, mer lustworthy modell i den tid det tar för att fri leverans för att nå din dörr.

[Tack, Sheldon]

Barnes & Noble säljer skrymslen för $ 99 på eBay publicerades ursprungligen på Engadget tor, 24 maj, 2011 02:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa eBay | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar