tisdag 24 maj 2011

Europeiska kommissionen återfår förnuft, avbryter 22.000.000 € SYMBEOSE projekt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/24/european-commission-regains-sanity-cancels-22-million-symbeose/:
I november förra året, till förvåning och bestörtning av många, Europeiska kommissionen beslutade den behövs för att stimulera vissa egenutvecklade innovationer inom de mobila och drog tillsammans 22.000.000 € i ett offentligt / privat investeringar för att hjälpa Symbian få ett försprång. Avsikten var att vända Nokias förre älskare i inbäddat operativsystem för Europa (därav namnet SYMBEOSE), men tyvärr det uppbrottet mellan Symbian och den finska mobil maker var för mycket att övervinna. Gemenskapen har beslutat, med rätta, att det finns ingen mening med att fortsätta sin symbtopia projekt, och nu medlem av Neelie Kroes ' team har bekräftat hela satsningen har avbrutits. Europas skattebetalare (av vilka två du ser till höger) kommer också bli glad att veta att inga pengar har bytt händer, så kulan har ordentligt dodged. Gissa det är därför de letar så glada.

[Tack, Danijel]

Europeiska kommissionen återfår förnuft, avbryter 22.000.000 € SYMBEOSE projekt som ursprungligen visades på Engadget tor, 24 maj 2011 07:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Allt om telefoner | källa @ Ccbuhr (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar