tisdag 24 maj 2011

NPG, CSU partner för 49 USD dynamiska digitala läromedel

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/24/npg-csu-partner-for-49-dynamic-digital-textbooks/:
Det värsta med att vara en college student? Dyr läromedel ... de gör även Ramen nudlar en fin måltid. I höst kommer eleverna vid California State University vara åtminstone göra ett steg upp till snabbmat. CSU har aviserat en tre-års kontrakt med Nature Publishing Group till låg kostnad, interaktiv, webbaserad läroböcker med tillgång alternativ för studenter med funktionshinder. Det första som erbjuds är en inledande biologi text, passande titeln Principles of Biology. Studenter på LA, North Ridge, och Chico campus kommer varje har olika betalnings-och licensmodeller, men 49 spänn får någon en fullständig utgåva som börjar den 1 september. Professorer kan redigera innehållet, som omfattar 175 "interaktiva lektioner," tillgång till en databas med forskningsrapporter, och bedömningar för studenter. Allt kan användas på alla enheter från en griffeltavla till en dator och även skrivas ut om du föredrar ritsning dina anteckningar med penna och papper eller inte kommer i närheten av en internetuppkoppling. Detaljerna är torr om den framtida böcker att använda systemet, men det ser ut som en lovande paus för högskolestudenter. Ändå innan du gör dig redo att dike dina böcker och ryggsäck för mer pengar och mindre ryggsmärtor, vi skulle föreslå att skumma pressmeddelandet efter rasten.

Fortsätt läsa NPG, CSU partner för 49 USD dynamiska digitala läromedel

NPG, CSU partner för 49 USD dynamiska digitala läromedel som ursprungligen visades på Engadget tor, 24 maj, 2011 09:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NPG , CSU | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar