tisdag 24 maj 2011

Nya mobila webben Google Maps höjdpunkter sorgligt skick av inhemska IOS app

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FmNuX1eGOtY/new-mobile-web-google-maps-highlights-sorry-state-of-native-ios-app.ars:

Google släppt en uppdatering till den mobila webbversionen av Google Maps på fredagen , och tillade många funktioner som tidigare ingick i det ursprungliga app-väl, Android app, i alla fall. De nya funktioner föra Web Maps i nivå med de infödda app Android-användare har haft en tid, även om Web app är mindre slick på Android i jämförelse med de infödda app. Den mobila webben versionen gör också många funktioner som är tillgängliga för IOS användare som aldrig gjort det åt personen app, som cykling rutt överlagringar och riktningar.

Med den nya mobila webbversionen av Google Maps användare har tillgång till många funktioner som tidigare bara fanns i skrivbordet och Android versioner av programmet: klickbara ikoner för transitering stationer och företag, satellit, trafik och cykelvägen lager, och integration med Platser sidor som kan innehålla information som ett företags timmar och betyg kund och recensioner.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar