fredag 27 maj 2011

Apples icloud musiktjänst kommer automatiskt spegel ditt iTunes-bibliotek med hjälp av "hög kvalitet" låtar?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/27/apples-icloud-music-service-will-automatically-mirror-your-itun/:
Det har varit så mycket prat om Apple icloud att du skulle tro det strömmande musiktjänst hade aviserats och erbjudanden inked . Men det är fortfarande bara ett rykte tills en Apple verkställande intar scenen och släpper loss Amazon Cloud Player och Google Music konkurrent i en strid ström av superlativer. Det har inte stoppat BusinessWeek från utöka med en bra sammanfattning av allt som är "känd" så här långt, samtidigt som vi får en inblick i de uppgifter av hur tjänsten kommer att fungera och motiven för att få det att hända. En uppenbarelse, kommer från tre personer som vet hävdar att Apple kommer att skanna kunders iTunes-bibliotek ( hej, LaLa ) och snabbt speglar innehållet på Apples egna servrar - ingen massiv DSL-kvävning uppladdning krävs. Och Apple kommer att göra dig fast att "ersätta" alla låg bitrate spår med "hög kvalitet" versioner som lagrar i sin fullständiga rättigheter musik skåp för strömmande till din anslutna enheter.

Naturligtvis kommer detta värdehöjande kommer inte gratis och kommer säkerligen att kräva en abonnemangsavgift. Kostnaden för konsumenten är dock fortfarande mycket oklart är tjänsten integration med Apples $ 99 per år MobileMe bluff. Och du vet de rykten om MobileMe som erbjuds som en gratistjänst ? Vi skulle inte bli förvånad om det stannar på $ 99 med icloud tillkännages som en "gratis"-funktionen uppdatering, alias, en $ 8,25 månad musik prenumeration. Oavsett, det här abonnemanget modell som har stora skivbolag så entusiastisk som det slutligen kommer att tillåta dem att pressa avgifterna för alla piratkopierade att ljud du kan ha snubblat på sedan Napster var löst på en oförberedd musikbranschen ett decennium sedan. Alla tecken tyder på att WWDC för att få officiell men vi är noga med att höra mer - mycket mer - innan evenemanget drar igång den 6 juni.

Apples icloud musiktjänst automatiskt kommer att spegla ditt iTunes-bibliotek med hjälp av "hög kvalitet" låtar? ursprungligen visades på Engadget på fre, 27 Maj 2011 03:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar