fredag 27 maj 2011

T-Mobile G2x upplever omstart frågor, kan Gingerbread vara avhjälpa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/27/t-mobile-g2x-experiencing-reboot-issues-gingerbread-may-be-the/:
Redo för en bra story? Samlas kring, barn, vi har en spännande en att dela. Den T-Mobile G2x njuter sin andel av kontroverser denna vecka när det gäller uppstod om telefonen uppleva slumpmässiga omstarter. Vår saga började på onsdagen, då vi fick tips om G2x få dras från butikerna på grund av "kvalitet oro." Vi bekräftade ingen inventering fanns i lager, men T-Mobile mailade oss att förneka det fanns någon anledning till denna än hög efterfrågan. När telefonen är så populär, det är rättvist nog, eller hur? Inte så snabbt.

Som det visar sig, slutar vår berättelse inte där. En väl formulerade uttalandet sändes ut förklarar, "en liten andel av kunderna har kommenterat om eventuella förbättringar och vi arbetar med LG för att leverera en programuppdatering." Lite av en långt ifrån bekräftar omstart frågor (eller buggar av något slag, för den delen), men det är uppfriskande att höra någon sorts bekräftelse åtminstone. T-Mobile inte få specifik om vad de "möjliga förbättringar" kan innebära, men transportören upprepade också planer på att stöta flaggskeppet telefonen upp till Gingerbread "före sommaren" - möjligen ta itu med buggar samtidigt. Slutet på vår historia har ännu inte skrivit, men vi hoppas verkligen att det är lyckligt.

T-Mobile G2x upplever omstart frågor, kan Gingerbread vara botemedlet ursprungligen visades på Engadget på fre, 27 Maj 2011 09:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PC Mag , TmoNews | källa Twitter (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar