fredag 27 maj 2011

Sony Ericsson Xperia ökar Arc och spela för att 2.3.3, omfattar Facebook integration

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/27/sony-ericsson-boosts-xperia-arc-and-play-to-2-3-3-includes-face/:
Tja, kanske Sony Ericsson förtjänar bara en guldstjärna för ansträngningen. För en vecka sedan rapporterade vi att en eventuell utbyggnad av det länge ryktats att komma integration uppdateringen skulle komma att välja Xperia-serien telefoner denna vecka, och vi ser processen börja idag. Mottagare av detta tryck är Arc och spela, även om det kommer till alla nya Xperia enheter på vägen. Medan nedladdningen Android 2.3.3 , huvudfokus är på "Facebook Inside Xperia," Ett annat sätt för dig att synkronisera din sociala medier med andra aspekter av telefonen, till exempel kontakter, kalender och bildgalleri. Andra förbättringar i paketet ingår WiFi stabilitet, förbättrad batteriets prestanda, HD-videoinspelning prestanda (Arc endast), och buggfixar. Stressa inte om telefonen inte har sett uppdateringen ännu, Sony Ericsson säger att det är att rulla den ut successivt på grund av problem med enskilda marknader och transportör branding. Ingen särskild tidsram gavs, även om det företag som nämns att "det kan ta ett tag." Skulle du vara en av de lyckliga mottagarna att få det i dag, men ljudet i kommentarerna nedan.

Fortsätt läsa Sony Ericsson Xperia ökar Arc och spela för att 2.3.3, omfattar Facebook integration

Sony Ericsson Xperia ökar Arc och spela för att 2.3.3 innehåller komma integration ursprungligen visades på Engadget på fre, 27 maj 2011 00:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sony Ericsson | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar