fredag 27 maj 2011

Windows Phone Web Marketplace, Föräldrakontroll kommer med Mango

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YtuaHnkHAQ4/windows-phone-web-marketplace-parental-controls-coming-with-mango.ars:

Windows Phone's Marketplace, som för närvarande nås via telefon själv och Zune datorprogramvara, kommer att få en webbnärvaro i den kommande Mango release. Web butik kommer att möjliggöra webbläsning och inköp av Windows Phone applikationer. Nya applikationer kan installeras till telefonen automatiskt over-the-air, eller manuellt installeras på köparens omdöme.

Marknadsplatsen kommer också att få en föräldrakontroll anläggning, ger föräldrarna möjlighet att blockera applikationer beroende på deras ålder betyg och förhindra användningen av betalprogram. Webbmarknaden kommer också att effektivisera migrera till en ny telefon, det kommer att spåra köphistorik och låta program som ska installeras om.

Även om på telefon Marketplace programmet fungerar tillräckligt bra, särskilt med NoDo förbättringar som programmets sökfunktion -den webbaserade marknadsplatsen ser ut som det kommer att bli en snabbare, enklare sätt att bläddra och köpa applikationer.

Föräldrakontroll är också en betydande förbättring. Brist på föräldrakontroll är för närvarande ett problem för applikationsutvecklare på plattformen, som vissa utvecklare har fått sina ansökningar blockerad på grund av möjligheten för de ansökningar för att visa "grafiska" bilder av sex och våld. Spelutvecklare faller också i konflikt med det aktuella innehållet restriktioner. Ett föräldrakontroll system bör göra Microsoft för att lösa båda problemen-om specifika detaljer om vad som kommer och kommer inte att tillåtas finns ännu inte tillgängliga .

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar