fredag 27 maj 2011

Lenovo IdeaPad K1 tablet träffar några online-återförsäljare, fortfarande inte köpa-stånd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/27/lenovo-ideapad-k1-tablet-hits-some-online-retailers-still-not-b/:
Lenovo har fortfarande inte officiellt bekräftat det, men alla tecken pekar på en förestående USA-lanseringen av sin Android-baserade IdeaPad K1 tablet. Det bara slog FCC under "K1" monikern tidigare denna månad, och det är nu fått en fullt utvecklad notering på Buy.com, komplett med specifikationer och några bilder att visa upp Lenovos "skräddarsydd Android gränssnitt." Dessa specifikationer innehåller en 10,1-tumsskärm, en Tegra 2 processor (inte en Snapdragon som vi hade sett på LePad ), 32 GB minne, dubbla kameror (5 megapixel bak och 2 megapixel på framsidan), en microSD-kortplats, en mikro HDMI-utgång, och även ett SIM-kort - något särskilt det är också listade som kommer med Netflix förinstallerat. Medan de flesta av dessa specifikationer verkar vara ett säkert kort, tydligen andra inte riktigt är ristade i sten, nämner notering alternativt både Android 3.0 och Android 3.1, till exempel, och både en 1280 x 720 och 1280 x 800 upplösning (även om den senare verkar troligt). Vad mer, medan Buy.com inte tillhandahåller ett pris ännu, har tablet slog också Krex datorer av alla ställen, där det anges på $ 510. Hit upp i galleriet nedan för en närmare titt.

Lenovo IdeaPad K1 tablet träffar några online-återförsäljare, fortfarande inte köpa kunna ursprungligen dök upp på Engadget på fre, 27 maj 2011 11:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Netbook Nyheter |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar