fredag 27 maj 2011

Xperia Spela slutligen landar på O2 UK, finns i svart eller vitt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/27/xperia-play-finally-lands-at-o2-uk-available-in-black-or-white/:
Det tog ett tag , men att O2-exklusiv vit Xperia Play är äntligen hos oss. Tidigare denna månad hade de brittiska transportföretaget lovat att leverera Play i juni, men tydligen har det gått bättre än väntat, som vi nu ser "i lager" skyltar bredvid både svarta och vita modeller av Sony Ericssons spel telefon. Prissättningen är identisk för både färg varianter, med början vid "gratis" när den är bunden till dyra (£ 34 per månad) tvåårskontrakt och nådde £ 430 ($ 702) på pre-pay-erbjudanden. O2 kastar också i en matchande multimedia Dock Plus tre spel bonus att sockra affären. Vi gissar att Android 2.3.3 uppdateringen att Sony Ericsson bara rullas ut för Xperia Play kan slutligen har undanröjt O2: s programvara oro, vilket har gjort det möjligt att nu börja sälja enheten på allvar.

Xperia Spela slutligen landar på O2 UK, finns i svart eller vitt som ursprungligen visades på Engadget på fre, 27 maj 2011 06:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink dialtosave.co.uk | källa O2 (vit) , (Svart) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar