fredag 27 maj 2011

Sony säger PlayStation Network kommer att återvända till Asien, med början i morgon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/27/sony-says-playstation-network-will-return-to-asia-starting-tomo/:
Goda nyheter, Asien - den PlayStation Network kommer äntligen tillbaka. Idag meddelade Sony att man kommer att återställa sin gaming nätverk över hela kontinenten, mer än en månad efter att ha fallit offer för en förlamande dataintrång . Bolagets PSN tjänster är redan igång i andra delar av världen och, med början i morgon, kommer att lysa upp igen i Taiwan, Singapore, Malaysia, Indonesien, Thailand och även Japan, som hade härbärgerat allvarliga reservationer om nätverkets säkerhet. Gamers i Sydkorea och Hongkong under tiden får vänta lite längre innan vi återvänder till normalitet, men Sony hoppas att helt lösa frågan i slutet av månaden. Företaget verkar verkligen angelägen om att sätta denna saga till sängs , och av förklarliga skäl. Händelsen har redan kostat Sony uppskattningsvis $ 171.000.000 i intäkter - att inte nämna de otaliga antalet plötsligt oroliga kunder.

Sony säger PlayStation Network kommer att återvända till Asien, med start imorgon ursprungligen visades på Engadget på fre, 27 maj 2011 06:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar