söndag 8 maj 2011

AUO: s 71-tums ultrabred 3D LCD-panelen ögon-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/08/auos-71-inch-ultra-wide-3d-lcd-panel-eyes-on/:
Medan du promenerar runt Shenzhen tidigare idag, beslutade vi att stanna till på China Optoelectronics Display Expo till fest ögonen på AUO: s "världens största" 71-tums 21:09 3D LCD-panelen. Phew, vad en munsbit, men detta 240Hz ultrawidescreen är verkligen större än sub-60-tum erbjudanden från Vizio, JVC och Philips. Men är det något bra? Vi satte på våra passiva 3D-glasögon och tyckte att upplevelsen är förvånansvärt bekväm och effektiv (även vid ca 40 grader från centrum innan vi gått in i väggen), men den glansiga skärmen reflektion av de närliggande monter var något avskräckande. Detta skulle förmodligen vara ett mindre problem på din enkla boning, i alla fall.

När det gäller tillgänglighet, berättade AUO oss att Kina-baserade TCL blir den första att ta upp denna best av en panel, och den slutliga produkten skall ut i augusti. Bortsett från detta kunde vi pressa inte ytterligare info om andra märken, så du bäst att skriva till din närmaste återförsäljare att importera denna exotiska bio TV. Fler ögon-on bilder i galleriet nedan.

AUO: s 71-tums ultrabred 3D LCD-panelen ögon-on ursprungligen dök upp på Engadget på Sun, 8 maj, 2011 13:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar