söndag 8 maj 2011

Vecka i Apple: Thunderbolt iMac, IOS plats tweaks spårning och mer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4tTjiU7-gvo/week-in-apple-thunderbolt-imacs-ios-location-tracking-tweaks-and-more.ars:

I förra veckan släppte Apple en uppdatering till IOS enheter bidra till att lösa några av de farhågor över platsspårning och utlöste nya, Thunderbolt utrustat iMac. Ars grävde också i OWC's SSD ersättning för MacBook Airs och Quadro 4000 från NVIDIA, och diskuterade kommande förändringar till MobileMe, Samsungs stämningsansökan mot Apple i USA, och en falsk antivirus app för Mac. Läs vidare för Roundup:

Så gör du: ersätta din MacBook Air SSD med OWC s Aura Pro Express : Apple erbjuder några SSD alternativ för sin senaste MacBook Air-modeller, men nu andra världen Computing erbjuder tre större, snabbare SSD ersättare. I en kombination hur-till och översyn beslutade Ars att stoppa en på 240 kör in i ett 11 "MacBook Air för att se hur det är att ha två gånger i rummet med utlovad prestanda förbättringar så hög som 68 procent.

Ars Recensioner Quadro 4000 Mac Edition: NVIDIA: s enda Mac erbjuder en lovande start : Ars tar lång, hård titt på NVIDIAs senaste Pro-grafikkort för Mac. Har chipmaker slutligen exorcised föraren demoner som har plågat tidigare versioner, eller är detta ännu ett sätt att få en stadig ström av kernel panic?

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar