söndag 8 maj 2011

Samsung Exhibit 4G för T-Mobile fastnar på bild, passerar genom FCC

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/07/samsung-exhibit-4g-for-t-mobile-caught-on-camera-passes-through/:
Samsung Exhibit 4G
Någon lämnade en liten present för folk i TmoNews - spionera skott Featuring Gingerbread-bärande Samsung Bilaga 4G, som också precis passerat FCC som SGH-T759. Vi kan berätta från foton och fyllningarna att T759 förpackningar både fram-och bakåtvända kameror (den senare med en LED-blixt), en microSD-kortplats, Android 2.3.3 med en TouchWiz faner, och ett HSPA + radio. Det har antytts att Exhibit möjligen kunde ha specifikationer som stämmer med det ryktas Galaxy S II Mini , inklusive en 3,7-tums Super AMOLED skärm och en 1,4 GHz processor - enligt TmoNews, som CPU kan vara äldre ARM11 sorten, som skulle kunna förklara den underwhelming Quadrant poäng i bilderna. Pris och tillgänglighet är i luften, men vi skulle fela på sidan av billig och det snart. Kolla källan för några fler bilder.

Samsung Exhibit 4G för T-Mobile fastnar på bild, passerar genom FCC publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 7 maj 2011 20:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Binary Outcast | källa TmoNews , FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar