söndag 8 maj 2011

Tachyon lanserar OPS och OPS HD-kameror hjälm, inte lika hållbart, men mycket mer liten

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/07/tachyon-launches-ops-and-ops-hd-helmet-cameras-not-as-durable-b/:
Tachyon lanserar OPS och OPS HD-kameror hjälm, lika hållbar men mycket mer liten
Vi kan inte säga att vi någonsin har varit särskilt imponerad av den video kvalitet som levereras av Tachyon raden av hjälm kameror, men de är ett bra val för dig som behöver en brännare som kan ta ett fan av att slå - om du har inget emot lite extra bulk. Detta fett har bannlyst i den nya, smalare OPS linje som kommer att finnas i två varianter: en 90 $ VGA basenhet och en något högre slutet HD (720p) en för $ 140. Om du hålla reda det är samma som tidigare XC och XC HD -modeller, men dessa är inte vattentät som de. SD-modellen är mindre än en tum bred och 2,252-inches lång, medan HD-modellen ser ut att vara ungefär $ 0,25 längre. Varje kamera är fyrkantig i profil, vilket betyder att den kan vridas i fyra inriktningar på berget, eller vända runt bakåt. Och ja, precis som XC kameror kommer Tachyon släppa en rad dämpare för alla dina extrema ansträngningar, inklusive hagelgevär, Picatinny räls och en som ser ut som en förvuxen slips klipp. Det bör vara perfekt när det blir fint ner på rangen.

Fortsätt läsa Tachyon lanserar OPS och OPS HD-kameror hjälm, inte lika hållbart, men mycket mer liten

Tachyon lanserar OPS och OPS HD-kameror hjälm, inte lika hållbart, men mycket mer små ursprungligen visades på Engadget , lör, 7 maj, 2011 17:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tachyon | Tipsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar