söndag 8 maj 2011

Tor till bord Firefox för förenklad anonym surfning, inte tror att du är paranoid

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/07/tor-to-fork-firefox-for-simplified-anonymous-browsing-doesnt-t/:
Tor
Snart politiska dissidenter, whistle blowers, och de som försöker fuska MLB.TV: s begränsningar blackout kommer att ha ett enklare sätt att skydda sitt privatliv tack vare en hängiven Tor Browser. För de av er känner till det, är Tor ett verktyg för anonymt surfande och kommunikation genom kryptering och proxyservrar. Problemet är, det kräver både ett tillägg till webbläsaren och en fristående app för att arbeta - lämnar genomsnittlig användare "fruktansvärt förvirrad," enligt utvecklaren Mike Perry. Så organisation har beslutat att pensionera Tor Button och skapa sin egen gaffel av Firefox med privat surfning funktioner bakad i. Som en extra fördel, kommer Tor inte längre i händerna på Mozilla för att rätta fel som påverkar integritet och säkerhet. För nu kommer koncernen fokusera på sina nedladdningsbara bunt med automatisk konfiguration skript för att förenkla installationen, men så småningom den paranoida kommer att ha en webbläsare kan de äntligen kalla sitt eget.

Tor till bord Firefox för förenklad anonym surfning, inte tror att du är paranoid publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 7 maj, 2011 21:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PC World | källa Tor-blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar