söndag 8 maj 2011

Eton's Soulra XL soldrivna iPod Boombox kommer att kosta $ 300, nu redo för din pre-order

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/08/etons-soulra-xl-solar-powered-ipod-boombox-will-cost-300-now/:
Sommaren är nästan här, solen strålar - skulle inte du vilja dela din musik med vänner med vänner samtidigt som solar sig i ljuset? Det är vad Eton's räknar med när den förbereder sig för att frakta Soulra XL, den soldrivna iPod Boombox tidigare känt som Soulra 2 . När vi upptäckte på CES i januari, sin uppsättning av åtta högtalare blir ganska högt, och Eton hävdar att det avgifter dubbelt så snabb som sin föregångare (fem timmar) tack vare en betydande monokristallina solpanel, och håller på i fem timmar på en laddning. Det kommer juice telefonen också. Alla sa, du kommer att schlepping cirka sju pounds och betala $ 300 för förmånen att helt trådlösa mobila ljud. Låter som ett erbjudande för dig? Du hittar Eton redo att skaka din hand på vår källa länk.

Eton's Soulra XL soldrivna iPod Boombox kommer att kosta $ 300, nu redo för din förhandsbeställningar ursprungligen dök upp på Engadget på Sun, 8 maj 2011 05:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Eton | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar