fredag 13 maj 2011

Den Engadget Show återvänder Fredag, 27 Maj - vinn en biljett till tejpning!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/13/the-engadget-show-returns-friday-may-27th-win-a-ticket-to-th/:
Efter en månad långa slummer, Engadget Show är den tillbaka! Vi är tejpning i två veckor, den fredag, 27 maj kl 6:00! Editor-in-chief Tim Stevens kommer att få sällskap av speciella gäster Justin McElroy och Chris Grant från vår syster publicering Joystiq , som kommer att få oss pumpas upp för E3. Vi kommer även att prata nätneutralitet, ta en titt på publiken-surfing QWOP Bear, och få lite praktisk tid med Babycastle indie skåp videospel. Oh och det blir en speciell musik prestanda genom Narwhals of Sound , plus giveaways och andra överraskningar! Ärligt talat, kan det vara för roligt för en enda show.

Den Engadget Show är sponsrad av Sprint och kommer att äga rum i vårt nya, mer intim NYC studio, så om du vill komma i, måste du vinna en biljett i förväg. Men oroa dig inte, om du inte kan komma dit personligen kommer vi att ha en nedladdning upp strax efter tejpning.

Sprint erbjuder också garanteras biljetter till The Show Engadget tejpning på de första 50 deltagare som texten "Engadget" till 467.467 eller skriv in online! Standard textmeddelanden skattesatser tillämpas. Klicka för officiella reglerna och se hur man kommer in på nätet.

Om du bor utanför tri-state area (NY, NJ, CT) kan du ange på nätet för en chans att vinna en resa för två till New York för att delta i Engadget Show. Standard textmeddelanden skattesatser tillämpas. Klicka här för att komma in.

Här är alla detaljer om du vinner en biljett:
  • Evenemanget är alla åldrar
  • Vi öppnar dörrar och börja sittplatser på 17:15 den 27 maj, och tejpning börjar vid 6:00. Vi kommer att stänga dörrarna vid 17:50.
  • Ta med fotolegitimation med dig att hävda din biljett
  • Föreställningen längd är ca en timme
Om du är medlem av media som önskar delta, vänligen kontakta oss på: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, så ska vi försöka hjälpa dig. Alla andra icke-medier frågor kan skickas till: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.

Prenumerera på Visa:

[ iTunes ] Prenumerera på Visa direkt i iTunes (M4V).
[ Zune ] Prenumerera på Visa direkt i Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Lägg till Engadget Visa foder (M4V) till din RSS-aggregator och få den levererad automatiskt.

Den Engadget Show återvänder FREDAG 27 maj - en biljett till tejpning! Vinna ursprungligen dök upp på Engadget fre, 13 Maj 2011 14:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar