fredag 13 maj 2011

Shapeways Glaserade Keramik göra 3D tryckta objekt du kan äta bort av

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/13/shapeways-glazed-ceramics-make-3d-printed-objects-you-can-eat-of/:
Vi har sett dem spotta ut fina glas vaser och små vita strandbeests , och nu 3D grejen beslutsfattare pumpar ut cutesy salt och pepparströare. Dessa hyper matt vit kanin på bilden ovan är några av de första spawns av glasrutor Keramik, den nypräglade livsmedel säkra material från Shapeways. Glaserade Keramik eldas i ugn eller i en torkugn som traditionell keramik och sedan belagda med en blyfri giftfri glans - resultatet är mat-säkra, återvinningsbara, och värmetåliga upp till 1000 grader Celsius. Det nya materialet är nu tillgänglig för Shapeways designers och kommer att vara fram till 12 augusti, varvid bolaget kommer att avgöra om dess värda att behålla runt. För nu kan du satt din aptit för 3D tryckt skinande vit rätter genom att klicka på källan länken nedan.

Shapeways Glaserade Keramik göra 3D tryckta objekt som du kan äta bort av ursprungligen dök upp på Engadget fre, 13 maj, 2011 14:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink New York Times | källa Shapeways | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar