fredag 13 maj 2011

Google I / O tabbe: Galaxy tab 10,1 Limited Edition kommer inte att fungera med OS X, Windows användbarhet är fläckig

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/13/google-i-o-gaffe-galaxy-tab-10-1-limited-edition-wont-work-wit/:
Du vet vad som är coolt? dela ut 5.000 Android tablets till dina mest lojala utvecklarna på Google I / O . Vet du vad är inte coolt? Att dela ut 5.000 Android tablets som inte kan ha filer som lästs in på dem. Tro det eller ej, det är precis vad som hände vid veckans I / O-konferens, där horder av utvecklare har tagit emot ett Galaxy tab 10,1 Limited Edition som kan för närvarande inte samverka med OS X, och har ett val av en tid att göra det med Windows 7. Under vår första förhandsvisning av Music Beta märkte vi att vår MacBook Pro (OS X 10,6) faktiskt inte skulle erkänna tablet, även efter installation Android Filöverföring. Med tanke på att vi faktiskt inte behöver den funktionalitet för ändamålet med nämnda artikel, kastade vi det på sparlåga.

För de ovetande, File Transfer är Android en liten app som är skyldig att överföra innehåll mellan OS X och Android 3.0. Avid användare av Froyo och Gingerbread kan vara bestört över att någon Honeycomb enhet de köper kommer att kräva ett program att samverka med det, men hey - det är den. I varje fall verkar det som att den senaste build av Android File Transfer ingår inte enhets-ID för Samsungs hittills outgivna Tab 10,1, om du minns den standardversionen denna sak är att inte tänkt att slå konsumenternas händer fram till juni 8th. Oavsett vad trick vi försökte (installera en Mac-version av Kies Mini, till exempel), vi kunde inte få en enda Apple i vår stabila att erkänna sak. I ett fall, Mac visades enheten som en "Samsung modem" i Nätverk fönstret - det är så nära man kunde komma att få de två att mingla en. AllThingsD är Ina Fried sade hennes Tab 10,1 var LE endast redovisas som kamera-liknande enhet inom Aperture.

Över på Windows-sidan, saker är bara marginellt mindre hemskt. Vi har haft ett par Windows Intel lådor direkt vägrar att leka snällt med detta "mystiska USB-enhet," medan andra krävs flera omstarter och söker förare att äntligen montera den som en extern lagringsenhet - och endast med USB-felsökning funktionshindrade. Fördelen är att de med tålamod (och en Windows 7 rigg) kan se fram emot en unik metod för överföring, men det är säkert mindre än idealisk.

Vi är förmodan att Googles matlagning upp en ny version av Android File Transfer som vi talar om att tar hand om kompatibilitetsproblem, förhoppningsvis långt innan konsumenterna börjar se dessa i början av juni. Men för utvecklare i här och nu? Sluta slösa din eftermiddag att försöka lista ut varför din Mac bara inte kommer att samarbeta, och ge den Win7 systemet lite kärlek.

Google I / O tabbe: Galaxy tab 10,1 Limited Edition kommer inte att fungera med OS X, Windows användbarhet är fläckig ursprungligen visades på Engadget fre, 13 maj 2011 15:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar