fredag 13 maj 2011

Lösning ger Netflix till mer (rotade) Android-användare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/13/workaround-brings-netflix-to-more-rooted-android-users/:
Vi har redan haft viss framgång få Netflix för Android igång på ett officiellt stöds telefon (a Droid X ), men de kan inte få det att fungera helt enkelt genom att överföra och installera. APK nu har ett annat alternativ. Som en del folk på Reddit har upptäckt, kan du tydligen bara redigera några systeminställningar för att göra din telefon (eller Nook Färg, för den delen) tycker att det är faktiskt en HTC G2, som tydligen allt som behövs för att uppfylla Netflix app. Det fungerar inte med alla telefon, naturligtvis, men en hel del verkar ha haft framgång med det. Tyvärr för somliga, måste du också först rot telefonen för att göra dessa ändringar, men stegen är ganska enkla när du har gjort det. Hit upp på länken nedan för alla detaljer, och låt oss veta hur det gick för dig i kommentarerna nedan. Kom bara ihåg: om du är osäker tillbaka upp.

Lösning ger Netflix till mer (rotade) Android-användare som ursprungligen visades på Engadget fre, 13 maj 2011 15:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Techland | källa Reddit | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar