fredag 13 maj 2011

Engadget app för iPhone och iPod touch uppdaterats till 2.2.0, få det nu!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/13/engadget-app-for-iphone-and-ipod-touch-updated-to-2-2-0-get-it/:
Hallå där stipendiaten IOS användare, bara tänkte att vi skulle låta dig veta att Engadget app för iPhone och iPod touch nu har uppdaterats till version 2.2. Vad är nytt, frågar du? Tja, på toppen av ett förråd av tweaks prestanda finns det nu en praktisk landskap visningsläge tillsammans med mycket bättre att dela funktioner, eller om du föredrar att spara godsaker för dig själv, då kommer du också gillar vårt nya "spara för senare" alternativ för Evernote, Instapaper och Read It Later. Chef över till App Store för att NAB det färska uppdateringen nu.

Åh, oroa dig inte, har vi inte glömt vår kompisar på Windows Phone båten. Vi kan försäkra er om att vår devs arbetar hårt på att laga upp en Engadget app för Windows Phone 7 precis som vi talar, så håll ögonen öppna för ett meddelande snart.

Engadget app för iPhone och iPod touch uppdaterats till 2.2.0, få det nu! ursprungligen visades på Engadget fre, 13 maj 2011 14:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar