fredag 13 maj 2011

Samsung Infundera 4G recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/13/samsung-infuse-4g-review/:
Vi håller på att sätta in i rytmen våren, blommande blommor och skeeters bitande, men redan har det varit ett fantastiskt år för Samsung - om vi bortser från hela rättegången sak . Bara några veckor sedan bolaget levererat till oss våra högsta poäng Android telefonen ännu, det Galaxy S II och, medan handenheten inte har dykt upp på amerikanska stränder var vi hedrade med Droid Charge , som erbjuder LTE hastighet, stark batteritid, och en på avtalade priset som något överstiger dess design.

Inte så med bolagets senaste angrepp på amerikanska bolag. Det är Infundera 4G, är det $ 199 om-kontrakt, och den har en avgjort high-end känsla. Det ser även lite som S II - om du kisa. Detta är sin egen telefon, dock en jätte 4,5-tums skärm skärm inställning skiljer sig från sina föregångare, och en gigantisk batteri inuti ger det massor av liv. Men är det verkligen så bra som det ser ut?

Fortsätt läsa Samsung Infundera 4G recension

Samsung Infundera 4G recension publicerades ursprungligen på Engadget fre, 13 maj 2011 16:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar