tisdag 14 juni 2011

Acer intron uppfräschade stationära datorer, 23-tums multitouch skärm för barn med ginormous sovsalar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/14/acer-intros-revamped-desktops-23-inch-multitouch-display-for-ki/:
Förra veckan Acer presenterade en handfull back-to-school bärbara datorer, och i dag, outfit är att visa upp redskap för barn som har en teensy lite mer utrymme i sovsalarna. Företaget travade bara ut ett par skrivbord, tillsammans med djuriska 23-tums T231H multitouch skärm. Båda tornen har en stadgad svart chassi med Acers clear.fi media streaming programvara ombord. Av de två är M-serien (bilden) klart för avancerade användare, med Core i3 och Quad-Core AMD Athlon II X4 alternativ processor, 6GB RAM, 1 TB hårddiskutrymme, valfri diskret grafik och en avställningsplats på toppen bostäder fyra USB 2.0 uttag och hörlurar och mikrofon portar. X-serien, har under tiden en trimmer, mer kompakt design och en blygsam spec lista med Intel Pentium Dual-Core och AMD Athlon II X4-processorer, 4 GB RAM, och integrerad grafik. Som för att 1080p, den har en 80,000:1 kontrast och lutar mellan en 5-examen och 60-graders vinkel - inte olikt att vridbara HP all-in-one som kom ut tidigare i år. De är alla på spel nu, med M och X-serien börjar på $ 500 och $ 398, respektive, och bildskärmen hämta $ 330. Full PR efter rasten.

Fortsätt läsa Acer intron uppfräschade stationära datorer, 23-tums multitouch skärm för barn med ginormous sovsalar

Acer intron uppfräschade stationära datorer, 23-tums multitouch skärm för barn med ginormous sovsalar ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Jun 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar