tisdag 14 juni 2011

Motorola Televation blir kabel-TV till IPTV-strömmar för hela hemmet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-televation-turns-cable-tv-into-iptv-streams-for-the-who/:
Motorolas senaste varor finns till försäljning på 2011 års Cable Show (vi misstänker den tröga kabelboxar faktiskt i tjänst just nu nämns sällan) inklusive denna "Livestreaming Device" aka Televation. Fungerar som en kabel företaget lämnat, i hemmet med enbart Slingbox, kodar den MPEG-2 TV-sändningar i MPEG-4 IP-strömmar för visning på andra enheter (Android eller IOS tablets, IP-anslutna TV, etc) som finns på samma lokala nätverk, oavsett på vilken bitrate eller upplösning de kan hantera. Motorola siffror detta skär ut juridiska tvister som de omringande Time Warners TWCable TV IPAD app eftersom den använder befintliga TV-sändningar. Samarbeta med projektet var ingenjörer från Comcast, som skulle kunna göra för en befintlig filial på dess befintliga planerna för nya boxar, IPTV och mobil apps . Sling / Echostar har försökt att knäcka rutan marknaden kabeln med dess mer flexibel lösning för år och förväntas offentliggöra den nya Aria plattform i morgon, så får den bästa plattformen - och inte bara den med den billigaste / sötaste affär för kabelbolaget - vinna.

Fortsätt läsa Motorola Televation blir kabel-tv till IPTV-strömmar för hela hemmet

Motorola Televation blir kabel-TV till IPTV-strömmar för hela hemmet som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 19:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Motorola | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar