tisdag 14 juni 2011

Garmin att köpa Navigon, planerar att slutföra förvärvet i slutet av juli

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/14/garmin-to-purchase-navigon-plans-to-complete-acquisition-by-lat/:

Nyheten om Garmins planer på att förvärva Navigon läckt ut tidigare denna månad , men vi har nu officiellt ord att GPS jätten kommer att ge de mindre tyska företaget under sina vingar börjar i slutet av juli. I avvaktan på godkännande, skulle affären ha Navigon, en av de största GPS varumärken i Europa, fungerar som ett dotterbolag till Garmin, som har en mycket starkare närvaro i Nordamerika. Företagen kunde inte avslöja någon finansiell information, även om de tidigare uppskattningarna prissatta affären i "mitten tvåsiffriga miljoner" Euro sortiment. Navigon säger att det inte är redo att dela med några detaljer om förvärv, men vi sannolikt inte att se stora effekter i USA, där bolaget har smartphone apps men har inte sålt dedikerad GPS-enheter på flera år.

Fortsätt läsa Garmin att köpa Navigon, planerar att slutföra förvärvet i slutet av juli

Garmin att köpa Navigon, planerar att slutföra förvärvet i slutet av juli som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Jun 2011 15:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Navigon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar