tisdag 14 juni 2011

Nintendo säljer slut miljonte 3DS enhet i Japan, bor i skuggan av storebror

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/nintendo-finally-sells-millionth-3ds-unit-in-japan-lives-in-the/:
En miljon i (japanska) försäljning är långt ifrån misslyckande, men även Big Daddy Satoru Iwata erkänner 3DS inte riktigt lever upp till förväntningarna. Nintendos handhållna NYKOMLING äntligen träffa mitt i prick efter 13 veckor, i snigelfart jämfört med de ursprungliga dual-screen underbarnet som enligt uppgift gjorde den lönegrad på bara fyra. Den 3DS "föregångare utan tvekan kommer att förlåta den för att vara en som blommar sent, det är den konkurrens de borde oroa sig för, PSP sålde sin första miljon i cirka sju veckor. 3ds fortfarande kunde plöja sin väg till toppen - men med PlayStation Vita annalkande stora på horisonten, och den spirande handdatorn har redan förlorat en runda i PSV: s föregångare, Nintendo kan vara i ett problem!.

Nintendo säljer slut miljonte 3DS enhet i Japan, bor i skuggan av storebror som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 21:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa Mainichi | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar