tisdag 14 juni 2011

AMD: s Fusion A-serien marker tjänsteman: 10,5 timmars batteritid, DirectX11 grafik och USB 3.0 stöd (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/amds-fusion-a-series-for-mainstream-laptops-official-10-5-hour/:
AMDs Llano plattform har funnits på vår radar för mer än två år , och slutligen bolaget har kommit rena med sin senaste klass hybrid CPU / GPU chips, officiellt döpt till Fusion A-serien. Till skillnad från lågenergi-variant av Fusion accerlated processenheter redan finns på marknaden , 32-nanometers APU var dessa utformats med stationära och bärbara datorer mainstream i åtanke tar direkt sikte på Intels Core 2011 processorer med löfte om bättre behandling och diskret nivå grafik , och 10-plus timmars batteritid.

Bortsett från diverse prestanda och batteritid hävdar att företaget gör (mycket mer om det i ett ögonblick), vad detta betyder är att så långt som bärbara datorer går, är AMD helt kliva bort från det fristående processor-plus-GPU paradigm. Men företaget kommer fortfarande göra dedikerade Radeon-kort, som kan kopplas med en APU för en 75 procent ökning i grafikprestanda - "dubbla grafikkort." AMD är setup ringer Alla sa, dessa marker mäter endast 228 kvadratmillimeter. För att sätta detta i sitt sammanhang, kolla in galleriet med hands-on skott nedan, A-serien nästa till en fristående processor, diskret grafikkort, och av hänsyn till skala, vilken typ av lågenergi-Fusion chip infördes tillbaka på CES.

A-serien utrustade datorer är redan sjöfart , och AMD säger att vi kan förvänta oss minst 150 av dem i år. Det låter lovande ut, men vi har fortfarande massor av tekniska detaljer till uppkok. Chef på tidigare avbrottet för full spiller på vad dessa APU lovar att göra, tillsammans med en video från AMD Senior Product Marketing Manager Raymond Dumbeck visar upp några A-serien bärbara datorer i aktion.

Fortsätt läsa AMDs Fusion A-serien marker tjänsteman: 10,5 timmars batteritid, DirectX11 grafik och USB 3.0 stöd (video)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar