tisdag 14 juni 2011

Comcast uppmanar Skype i sitt kabel lådor, mobila apps

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/14/comcast-invites-skype-into-its-cable-boxes-mobile-apps/:
Den senaste tillkännagivandet på 2011 Cable Show kommer från de till synes osannolik hopkoppling av Comcast och Skype , som har ordnat så att videosamtal via kabelbox. Allt som krävs är en kamera, adapter och "specialutformat fjärrkontroll" för att aktivera HDMI-utrustade Comcast askar i Skype-på-TV-maskiner när de börjar studierna under de närmaste månaderna. Senior VP Comcast Cathy Avgiris berättar Seattle Times att video kommer max ut i 720p för att starta, men kommer att uppgraderas till 1080p så småningom. Tie-in kommer innebär också Skype-funktioner för Comcast Xfinity apps på tablets och telefoner, men enligt Avgiris det kommer inte "nödvändigtvis begränsas till triple-play" (TV, telefon och Internet) kunder. Skype har redan ett samarbete med flera TV-tillverkare för HD ringer i vardagsrummet , men som arbetar genom kabelboxar innebär en mycket större prospektiv installerade bas. Bortom det ännu obesvarade frågor om prissättning och release datum, har vi redan sett tillräckligt Kabel Visa demos som inte mycket till (* host * tru2way ), så detta kommer går på hyllan med de andra tills det är fläckig i naturen .

Fortsätt läsa Comcast uppmanar Skype i sitt kabel lådor, mobila apps

Comcast uppmanar Skype i sitt kabel boxar, mobila apps publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 14 Jun 2011 06:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar