tisdag 14 juni 2011

Keepin 'it real falska: Xperia Arc KIRF har KIRFy dual-core processor (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/14/keepin-it-real-fake-xperia-arc-kirf-has-kirfy-dual-core-proces/:
Keepin 'it real Fake: Xperia Arc KIRF har KIRFy dual-core processor
Är det 1GHz Qualcomm MSM8255 -drivna Xperia Arc bara för jäkla fort? Vi har kanske bara KIRF du letar efter. En enkel telefon med ett enkelt namn: "DR". Detta petite pretendent rakar 0,2-inches bort av bågens 4,2-tumsskärm, lägga bara 0,03 mm i tjocklek längs vägen. Glömma att adreno 205 grafikprocessor, det här kör barnet på ett Meditek MTK6516 ARM kompatibel processor, ofta en setup felaktigt marknadsförs som dual-core med en jättestor 416MHz kärna för att köra Android 2.2.1, och en andra 208MHz kärna avsedd enbart för den trådlösa radion . För att undvika missförstånd, radio-dedikerade partitioner är oftast hoppas på kärnverksamheten räknas. Wrap upp det med Premo lyx som en 3,5-tums hörlursuttag och 2-megapixelkamera, och du har en Xperia knock-off som är ... bra, ganska skygg. Men hey, det är bara 1000 yuan ($ 154), så att ni åtminstone kan komma farligt nära Xperia territorium utan splittra banken. Om det räcker för dig, kolla in en hands-on video (på kinesiska) efter rasten.

Fortsätt läsa keepin 'it real falska: Xperia Arc KIRF har KIRFy dual-core processor (video)

Keepin 'it real falska: Xperia Arc KIRF har KIRFy dual-core processor (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 14 Jun 2011 15:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MIC Gadget | källa m8cool | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar