tisdag 14 juni 2011

Panasonic planerar att expandera GF linje, återvända till allvarliga shooter rötter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/panasonic-plans-to-expand-gf-line-return-to-serious-shooter-roo/:
Panasonic GF3
Vi vet att vissa av er har varit lite besviken på Panasonics GF linje av Micro Four Thirds-kameror som de har skjul avancerade funktioner och bli mer "konsumentvänlig" - skrämmande ord för alla seriösa användare att höra. Men, vi har några goda nyheter, någon gång i framtiden GF linje kommer att dela med en mer professionellt sinnade modell som säljs parallellt med den mer enkla GF3. Det är rakt ur munnen på Ichiro Kitao, chef för Panasonics kamera division, som talade till PhotoRadar om företagets planer. När GF1 äntligen kommer att få en andlig efterträdare är inte exakt klart, men vi är glada att höra fickan Micro Four Thirds-serien kommer äntligen annan allvarlig shooter.

Panasonic planerar att expandera GF linje, återvända till allvarliga shooter rötter som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 20:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa PhotoRadar | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar