tisdag 14 juni 2011

Google meddelar Sök på Bild, Sök Voice för skrivbordet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/14/google-announces-search-by-image-search-by-voice-for-desktop/:
Google har gjort massor för att tala om sökning på dess insida Sök evenemang i dag, och två av de största nya utvecklingen är på skrivbordet. Det är bara meddelat att Android-stil Sök på Voice är på väg till skrivbordet webbläsare (med stöd för engelska, till en början), och att den kommer få sällskap av en ny sökning genom Image funktionen. För att använda den sistnämnda drar du bara och släppa en bild eller klippa och klistra in en bild-URL i sökrutan och klicka Google försöker sitt bästa för att erkänna det och leverera relevanta resultat - inklusive att identifiera den plats i en gammal semester foto, för instans. Båda funktionerna kommer att rulla ut under de närmaste dagarna, och de kommer varje krav Chrome (eller ett tillägg till Firefox när det gäller sökning av Image).

Utveckla ...

Google meddelar Sök på Bild, Sök Voice för skrivbordet publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 14 Jun 2011 13:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar