måndag 20 juni 2011

iCard EKG ger hjärtat övervakning till iOS-enheten som du valt (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/20/icard-ecg-brings-heart-monitoring-to-the-ios-device-of-your-choi/:
iCard EKG
AliveCor är iPhoneECG fall var ganska söt, men är ett exempel, kan bara spännas till en iPhone 4. Läkare nöjda med sin 3GS eller patienter som föredrar att krama en iPad till sina bröst blir upprymd att höra företaget arbetar på ett mer hårdvara-agnostiker alternativ för din iOS behov hjärtövervakning. Visitkortet stora iCard EKG monteras på baksidan av din iDevice med hjälp av kardborreband och trådlöst matar data från dess elektroder till AliveECG app. Applikationen registrerar automatiskt 30 sekunder av ditt hjärtas rytmiska pulsen innan du skickar det till AliveCor servrar för att dela med din läkare. De dåliga nyheterna? De fortfarande är väntar på FDA-godkännande, så att du inte kan köra ut och plocka upp ännu. Men när den gör det träffar hyllorna, ser det ut som du har ett val av röd eller svart - så att du kan se till att din medicinska tillbehör matchar din scrubs. Kolla in videon efter pausen.

Fortsätt läsa iCard EKG ger hjärtat övervakning till iOS-enheten som du valt (video)

iCard EKG ger hjärtat övervakning till iOS-enheten som du valt (video) ursprungligen visades på Engadget på Mon, 20 Jun 2011 13:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MedGadget | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar