måndag 20 juni 2011

Sony Ericsson Xperia X10 blir Gingerbread i augusti, kan äntligen visa ansiktet offentligt (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/20/sony-ericsson-xperia-x10-getting-gingerbread-in-august-can-fina/:
Det är ingen stor överraskning att Sony Ericssons Xperia X10 har någon Android 2.3-fyllda dagar att se fram emot - fan, vi har känt att smartphone så småningom skulle behandlas för att Gingerbread innan det faktiskt fick 2,1 . Äntligen är telefonen maker ger slutligen upp några extra detaljer om det oundvikliga uppgradera, nu satt till början av augusti. Företaget har riktat viss användare oro för förändringar av funktionalitet som kommer med uppgraderingen, som garanterar användaren att nya version av programvaran kommer att hålla telefonens kamera UI intakt och kommer att innehålla nya funktioner som företagets Facebook Inne Xperia funktionen. Fånga Gingerbready videon nedan, som tyvärr gör att överleva sommaren på en mindre bygga inte mindre smärtfritt.

Fortsätt läsa Sony Ericsson Xperia X10 blir Gingerbread i augusti, kan äntligen visa ansiktet offentligt (video)

Sony Ericsson Xperia X10 blir Gingerbread i augusti, kan äntligen visa ansiktet offentligt (video) ursprungligen visades på Engadget på Mon, 20 Jun 2011 12:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android HD-blogg | källa Sony Ericsson | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar