måndag 20 juni 2011

Sigmas fasta objektiv DP2x omdömet: en "udda kamera" som "måste ytterligare utveckling"

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/20/sigmas-fixed-lens-dp2x-reviewed-a-quirky-camera-that-needs/:
De flesta kamerans ägare räkna lågt pris, en mångsidig zoom, och HD-videoinspelning högt på prioriteringslistan när de söker efter deras nästa point-and-shoot, men Sigmas nya DP2x faller kort på alla tre punkter, idrottsliga en $ 800 prislapp , fast längd 24.2mm lins och magra QVGA video. Så varför då gjorde Sigma bry släppa en uppdatering av förra årets DP1x ? Kamerans nästan DSLR-storlek 14 megapixlar Foveon X3 -sensor är något försonande, tillsammans med en robust kropp konstruktion och full styrutrustning, enligt en recension om ePhotoZine, men negativa punktlistor som dålig JPEG, en magenta lägg upp bilder och en långsam responstid lämna oss inte imponerad. Sigma ståtar av cam unika bildsensor, som påstås stackar röda, gröna och blå lager för högre bildkvalitet, men även där, inte dåligt i svag belysning och 4,7 megapixel filen produktionen inte verkar göra avvägning värt. Sajten hävdar att cam lins är en solid performer, dock med en snabb f/2.8 bländare och en utmärkt manuell fokusering system. Sammantaget verkar vi inte ha en vinnare på våra händer med DP2x, men Sigma lojalister som vill hålla sig till synes dyra, undervärderade kamera linje kan slå upp källan länk för hela recensionen.

Sigmas fasta objektiv DP2x omdömet: en "udda kamera" som "måste ytterligare utveckling" ursprungligen visades på Engadget på Mon, 20 Jun 2011 15:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ePhotoZine | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar