måndag 20 juni 2011

TiVo Android och iPhone-apps i verken, passerar säsongen snart till hands

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/tivo-android-and-iphone-apps-in-the-works-season-passes-soon-at/:

Visst, det är tekniskt varit möjligt att hantera sin TiVo via den mobila webben för ett halvt decennium nu, men tidigare metoder var varken intuitivt eller fängslande. Tidigare i år släppte företaget sin iPad - en Diddy som visar upp fungerar som fjärrkontroll funktioner, ToDo List prioritera och säsongskort ledning. Efter antyder ett antal program för mindre skärm enheter (skryter alla sätt av operativsystem), den senaste tryckta upplagan av Cepro har levererat fasta Intel att ovannämnda viskar blir verklighet. Med Honeycomb skiffer släppa vänster, höger och center, vi undrar om Android bygger kommer att rikta tablets först och smartphones senare - kanske till och med en sammanslagen utgåva gång Ice Cream Sandwich kryper från frysen. Hursomhelst, kommer det göra snart spela in säsong långa repriser av The Hills ännu lättare för dem som bor inom iOS eller Android ekosystem, inklusive uppdateringar från de platser du är för generad för att nämna offentligt.

TiVo Android och iPhone-apps i verken, passerar säsongen snart till hands ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 23:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Zatz inte roligt | källa Cepro | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar