måndag 20 juni 2011

Inhabitat Veckan i Green: transparent flygplan, solceller underavdelningar och en vind-drivna båt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/inhabitats-week-in-green-transparent-airplanes-photovoltaic-s/:
Gröna transporter sköt i höjden i skyn denna vecka som Inhabitat rapporterade om Airbus planer på ett transparent flygplan , och vi visade upp en galen arbetar hover motorcykel kan flyga upp till 10.000 meter. Vi var också glada över att se Kina börja rulla ut höghastighetståg i Asien och vi såg flera out-of-här världen Frankenstein fordon - en Mercedes-Benz buss tåg i Bolivia och ett vind-drivna båt som också fungerar som ett flygplan .

Det var en betydelsefull vecka för energi nyheter också, som italienare röstade för att avsluta användning av kärnkraft , och vi tog en titt inne Tysklands Wunderland Kalkar Amusement Park , som är byggt inne i en nedlagd kärnkraftverk. Solenergi också hade sin stund i solen som Enfinity presenterade två underbara sol-lastad landskap i Les Mees, meddelade Frankrike och Bangladesh att en miljon av landets bostäder drivs av solcellsmoduler. Vi såg även en ny typ av flexibel generator som kan byggas in i skorna för att producera ström när du går .

Denna vecka har vi också glada att avslöja vinnarna i våra ljusa idéer Lighting Design Competition - det eleganta geometriska Tetra Pak Lampa , den vackra glödande Näring Lampa , och den söta kork Pinha hängande ljus . Vi lanserade också vår nya Ställ en Tech Geek serie där pryl guru extraordinaire Peter Rojas ger svar om grön teknik, och vi rapporterade om en japansk forskare tvivelaktiga plan att skapa en konstgjord ersättning för kött från bajs . Slutligen delade vi en fantastisk Steampunk roterande smartphone och en uppsättning av roliga vikbara robotar Papper Punk som är perfekta för terroriserar dina medarbetare "skåp.

Inhabitat Veckan i Green: transparent flygplan, solceller underavdelningar och en vind-drivna båt dök ursprungligen på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 21:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar