måndag 20 juni 2011

Orange Sound Charge t-shirt kommer att ladda upp din telefon medan du lyssnar på basen gå bom

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/20/orange-sound-charge-t-shirt-will-juice-up-your-phone-while-you-l/:
Orange UK har en långvarig tradition av att komma på udda sätt att ladda telefonen medan du njuter av Glastonbury Festival varje år, och 2011 har visat sig inte annorlunda. Den här gången är det en t-shirt som genererar en elektrisk laddning från ljudet runt det - gör den idealisk för första parkett publik-surfing typer - även om den medföljande teknisk information gå längre än att berätta att piezoelectrics och absorption av vibrationer är inblandade. Vi befinner oss överväldigad av misstanken att du aldrig kommer att kunna få mycket meningsfull nytta av denna ganska unstylish plagget, men då det ger dig en rimlig ursäkt för att skjuta dig närmare scenen, och om någon föremål, du kan betrakta det som en stor konversation förrätt. Så vad som än händer, du vinner, mode förlorar.

Orange Sound Charge t-shirt kommer att ladda upp din telefon medan du lyssnar på basen gå bom ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Jun 2011 04:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Textually.org | källa Orange | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar