måndag 20 juni 2011

NY Inlägg blockerar åtkomst till sin webbplats på iPads att köra app köp

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZPo30O4QWf0/ny-post-blocks-access-to-its-website-on-ipads-to-drive-app-purchases.ars:

ALT TITEL: iPads kan inte längre läsa NY Post från webbläsaren Safari

The New York Post har börjat blockera tillgången till sin webbplats på IPAD som ett sätt att köra de kunder i riktning mot de betalda NY Post app i App Store. Försöker komma åt pappret via webbläsaren Safari på iPad resulterar i en omdirigeringssida som pekar dem till app, liksom några andra grundläggande tjänster.

Medan Safari är en no-go, Staci Kramer i PaidContent konstaterar att NY Post 's webbplats fungerar bra genom den fria alternativa webbläsare Skyfire och Opera Mini. "Det är en av de mest missförstådd paywall ansträngningar har jag stött på," Kramer säger.

När New York Times höjde paywall, gjorde det en stor eftergift till läsare och lämnade betalat delar av sin webbplats tillgänglig via sociala nätverk länkar och resultat från sökmotorer. Men New York Post har även slarvat detta: klicka på länkar från Facebook på IPAD omdirigera till skärmstorleken app reklam, medan länkar från Twitter visar artiklarna i Twitters i-app webbläsare bra.

Som ett Murdoch publikation visas NY Post ska få skjutas i riktning mot The Daily, som endast existerar som en betald app på IPAD. NY Post app kostar $ 1,99 ladda ner och får kunden 30 dagar av tillgång, efter det, är det 6,99 $ för en månad, $ 39,99 för sex månader, eller $ 74,99 för ett år. Som jämförelse är den dagliga gratis att ladda ner, och kostar 99 cent per vecka eller $ 39,99 för ett års abonnemang.

Genom att klicka på någon av knapparna på NY Post omdirigera sidan kan användarna också prenumerera på den elektroniska upplagan av New York Post och få tillgång till webbsidan, igen vid olika priser, inklusive $ 9,18 under fyra veckor eller $ 93,30 för året. Vi är förvånade över att New York Post är inte koppleri detta svårare än deras app, med tanke på att Apple nyligen avslappnad sina restriktioner på att göra webbplatsens innehåll tillgängligt via iPad eller iPhone apps, som inte längre har att dirigera abonnemang via deras App Store.

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar