måndag 20 juni 2011

Marshall uppdateringar Stora hörlurar med mikrofon i kabeln för mer snackar mellan rockin '

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/20/marshall-updates-major-headphone-with-in-line-mic-for-more-talki/:
Marshall uppdateringar Stora hörlurar med mikrofon i kabeln för mer snackar mellan rockin '
Marshall slog fast guld när det lånade reservdelar amp delar Zound Industries ( Urbanears ) för de större och mindre hörlurar, och släpper nu en remixad version av den ursprungliga smash hit. Den uppdaterade headsetet är på alla sätt en major hörlurar, men nu har en in-line fjärrkontroll med en mikrofon som är säker på att behaga on-the-move fans av supra-fonetiska passform. På $ 119, kommer den nya burkar du tillbaka ungefär 20 ben mer än den ursprungliga, även om du inte kan sätta ett pris på hur mycket rockstar-cred du kommer vinna. Major finns tillgänglig nu från Marshall-hörlurar "webb-butik och på din lokala tegel och murbruk om din GASing för vissa nya JCM -esque huvudbonader.

Fortsätt läsa Marshall uppdateringar Stora hörlurar med mikrofon i kabeln för mer snackar mellan rockin '

Marshall uppdateringar Stora hörlurar med mikrofon i kabeln för mer snackar mellan Rockin ' publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 20 Jun 2011 14:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Marshall hörlurar | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar